Önrendelkezés nélkül nincs szabadság, szabadság nélkül nincs élet

Nyugat-pannon anarchista

Nyugat-pannon anarchista

Pannon szakértők

Érdemes odafigyelni rájuk

2019. augusztus 21. - PannonPolgár1983

Fontos megbecsülnünk azon kevés pannon származású, értékrendű, stílusú szakértőt, akik közismertek és ennél fogva mértékadók. E közszereplők közül rendszeresen be fogunk mutatni egy-egy figyelemre méltó szerzőt, akiket ugyan személyesen nem ismernek a blog szerkesztői, azonban értékrendi alapon mégis javasoljuk követni munkásságukat. A neten hozzáférhető nyilvános információk, illetve munkásságuk látható momentumai révén a blog olvasóinak figyelmébe ajánljuk Pannónia e neves szülötteit.

 

A fentiek sorában elsőként figyelmükbe ajánljuk Pétervári Zsoltot, aki politológus és gazdasági elemző. Róla dióhéjban annyit tudhatunk meg rövid utánajárás után, hogy:

- a Miskolci Egyetemen 2007-ben végzett közgazdász és politológus,

- több kutatói ösztöndíjat is elnyert 2008-2008-ban az Antall József Alapítványtól (melynek révén az angolszász konzervativizmus gazdaságfilozófiáját, eszmerendszerét kutathatta).

- 2008-ban a Kelemen Gyula Alapítvány kutatási ösztöndíja révén a magyar választástörténetet kutatta,

- 2007 őszén az EPP-ED (vagyis az Európai Néppárt) továbbképzésén vett részt Brüsszelben,

- 2009-ben a Képes Újság nevű hetilap Aktuális c. rovatának volt a rovatvezetője (ahol mintegy félszáz saját tollából származó  elemzést adott közre),

- a 2011 elején a magyar Országgyűlés által elfogadott alaptörvénnyel szemben az egyetlen alternatív alkotmánykoncepciót az általa tulajdonolt tanácsadócég készítette el (mégpedig kodifikált formában), e normaszöveget Szili Katalin független országgyűlési képviselő nyújtotta be a parlament számára, emellett Brüsszelben az EP-ben is bemutatta annak tartalmát,

- 2012-ben a Máltai Lovagrend bronzmedáljával tüntették ki tudományos és közéleti munkássága elismeréseként,

- 2015-ben a Gyarapodó Magyarországért Alapítvány esszépályázatán 3. helyezésben részesült,

- többször díjazta a Kortárs folyóirat 2017-2018-ban, mely díjakat az Írószövetségben díszünnepség keretében vette át,

- 2017 óta pedig pályázati projektmenedzserként hazai középvállalatoknál tevékenykedik, mely időszak kezdete óta többek között az Országos Horgászati Hálózati Program (OHHP) kidolgozásáért és megvalósításáért is felel.

Legyünk büszkék rá, megérdemli...

A bejegyzés trackback címe:

https://nypanarchista.blog.hu/api/trackback/id/tr715017934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása